Kerst in de crypte 2020

Kerst in de crypte gesloten

Vanwege de nieuwe maatregelen heeft Kerst in de crypte eerder de deuren gesloten dan gepland. Na een uitverkochte openingsdag keken we er naar uit om deze beleving met iedereen te delen, maar helaas!
 
Maar! Niet getreurd, want we hopen dat onze beleving, na de lockdown, in aangepaste vorm te bewonderen is als Winter Wonderland. Blijf op de hoogte via deze pagina.
 
Blijf gezond!

Kerst in de crypte

Laat je betoveren in de ondergrondse crypte van de kathedraal! Verken de ondergrondse gangen met ruimt 350 kerstgroepen en volg de modelspoortreinen rijdend door unieke, verlichte miniatuurdorpen. Er is kerstmuziek en heel veel verlichte kerstbomen.

Je waant je in een prachtig aangeklede en sfeervol verlichte Charles Dickens-achtige setting. Door de ‘binnenbocht’ rijden maar liefst 4 modelspoor treinen over 80 meter rails, gemaakt door de vrijwillige bouwers van de NZH-Hobbyclub. De Hollandse Elfstedendorpen, Santa’s Wonderland, Scrooge en zelfs een heus skidorp met skilift en piste worden gerealiseerd door de KerstdorpClub. Kinderen kijken hun ogen uit, terwijl (groot-)ouders de ruim 300 kerstgroepen uit alle hoeken van de wereld van een verzamelaar bewonderen. Prachtig voor jong en oud!

Kerst in de crypte

Helaas, Kerst in de crypte heeft haar deuren gesloten

 

Tickets

Heeft u tickets voor Kerst in de crypte? Niet getreurd, want we hopen dat onze beleving, na de lockdown, in aangepaste vorm te bewonderen is als Winter Wonderland. Zodra we hier meer over weten nemen we contact met je op, je tickets blijven uiteraard geldig.

Ps. Toch liever je geld terug? Mail dan de naam op de tickets + het e-mailadres naar info@koepelkathedraal.nl. Houd er rekening mee dat de administratieve afhandeling langer kan duren dan je van ons gewend bent. 

KoepelKathedraal Haarlem

De kathedraal is op zichzelf al heel bijzonder, maar door een bezoek te brengen aan de avontuurlijke ondergrondse gangen, waan je je in een sprookje. Een magische wereld vol kerstgroepen, lichtjes en verrassingen. Ben je uitgekeken? Beklim dan een van de torens tot 60 meter hoog voor een spetterend uitzicht op de stad Haarlem, de duinen en de zee!

Word vrijwilliger