Plan je bezoek

Tickets

Volwassenen aan de kassa: € 8,50, inclusief toren beklimmen
Volwassenen online: € 7,50, inclusief toren beklimmen
Kinderen van 5 t/m 12 jaar: € 4,00, inclusief toren beklimmen
Kinderen tot 4 jaar: gratis
VriendenLoterij VIP-kaart: gratis (alleen aan de kassa)
Transactiekosten online: € 1,50

Tickets

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 13.00 – 17.00 uur

Let op: de openingstijden kunnen afwijken. Check de dag van bezoek nogmaals de website, om zeker te weten dat de KoepelKathedraal geopend is.

Contact

Leidsevaart 146
2014 HE Haarlem
Ingang aan het Bisschop Bottemanneplein

info@koepelkathedraal.nl

Exclusief t/m 23 oktober: koepel geopend voor bezoek!

Ben je van plan de KoepelKathedraal te bezoeken? We verwelkomen je graag! Een tip vanuit ons: plan je bezoek voor 23 oktober, want tot die tijd is de koepel geopend voor bezoek. Informeer aan de kassa naar de route en laat je verwonderen door de prachtige koepel van de kathedraal, die niet voor niets de KoepelKathedraal heet…

Koffiebar

De gezellige koffiehoek is geopend voor koffie, thee en lekkernijen. Op aanvraag kunnen arrangementen en ontvangsten worden georganiseerd.

Winkel

De KathedraalWinkel biedt een mooi assortiment aan boeken, ansichtkaarten, kaarsen, religieuze artikelen en leuke hebbedingetjes.

Audiotour

Al dwalend door de KoepelKathedraal Haarlem ontdek je met de audiotour allerlei verborgen verhalen. Verhalen over de geschiedenis van de kathedraal, de kunst die je overal tegenkomt en de verschillende bouwstijlen. Deze hoogtepunten mag je niet missen! Informeer tijdens je bezoek naar de gratis audiotour.

Routebeschrijving

Per OV
Je bereikt ons vanaf station Haarlem en station Heemstede-Aerdenhout met verschillende buslijnen. Meer informatie op 9292.nl

Per auto
De kathedraal ligt aan de rand van het centrum van Haarlem. Bij de kathedraal is parkeergelegenheid (betaald).

Met de boot
Haarlem verkennen per boot is een aanrader! Als de zon schijnt zit je buiten, als het regent zit je droog en verwarmd. Kijk voor meer informatie op de website van de Waterkoets.

Op de hoogte blijven

Wil je het laatste nieuws over de KoepelKathedraal Haarlem niet missen? We houden je graag op de hoogte!